Quantcast

Kaldata

Нов протектор предпазва iPhone и iPad дори от куршуми

Компанията Sir Lancelot's Armor представи новата си линия протектори "Holy Grail". Предназначени за iPhone 5, iPad и iPad Mini, протекторите са устойчиви на удар. От компанията твърдят, че материалът, от който са направени е един от най-твърдите в света - категория А 9 по скалата на Мос - и е почти невъзможно да бъде надраскан.

Протекторът прилепва плътно по предното стъкло на телефона или таблета, не оставяйки никакво място за образуването на балончета. Стъклото, от което е изработен, пък е смес от няколко материала, които му придават "непобедима прозрачност", а прилепващият материал го закрепя здраво за устройството и, в същото време, му позволява да бъде премахван и поставян отново.

Всъщност, Sir Lancelot's Armor твърдят, че протекторът може да спре дори и куршум, което несъмнено някои ще се опитат да проверят.

Протекторът се предлага в бял и черен цвят, съвместим е с повечето калъфи за изброените продукти и в цената му от $32,99 (за iPhone) влиза и доживотна гаранция. Честно казано, цената на проектора си е доста висока, но пък на теория може да предотврати едно от най-лошите неща, които могат да сполетят собственика на iOS устройство - счупването на екрана му. Замяната на екрана на iPhone 5, например, струва около $299.

« Previous: Seattle Post Intelligencer | Back to Press articles | Next: HTXT Africa »

"Sir Lancelot's Armor and "The Holy Grail..." are Registered Trademarks of Cyr Enterprises LLC DBA Sir Lancelot's Armor

© 2017 Sir Lancelot's Armor. All Rights Reserved. All prices USD.